Webdesign & Development Rooza Media

Contact

Lorentzplein 1
2012 HG Haarlem

Tel: 023-5311998
Fax: 023-5328203
info@tijnkozijn.nl

Ramen en kozijnen

Bij de keuze van kozijnen laat u het esthetische aspect zwaar meewegen, want kozijnen zijn zeer bepalend voor de sfeer die uw huis uitstraalt. Maar natuurlijk houdt u ook rekening met aanschaf- en onderhoudskosten. Op dat laatste punt scoren kunststof kozijnen natuurlijk altijd het beste. Daarnaast leveren kunststof kozijnen u ook een forse energiebesparing op zeker i.c.m HR++ glas wat bij TijnKozijn standaard is.

Verdiepte kunststof kozijnen zijn de trend van vandaag

Voor ieder pand is een passend kozijn leverbaar, van strak en modern tot landelijk en rustiek. Een aantal jaren geleden was een vlak profiel het meest gebruikte kozijnprofiel. Vaak is dit profiel wit. Dit profiel wordt nog steeds veel gebruikt. Er zijn situaties waar uit esthetische overwegingen het ,meer authentieke, verdiepte profiel wordt gebruikt. Tijnkozijn heeft dit verdiepte " blok" profiel in het programma wat speciaal is afgestemd op de Nederlandse markt. Zeer geschikt voor renovatie, maar natuurlijk ook voor nieuwbouw. Verdiept profiel heeft een lange schuine kant waarbij het glas terugligt ten op zicht van de voorkant van het kozijn in tegenstelling tot vlak profiel wat gewoon recht is en waarbij het glas nagenoeg gelijk ligt met de voorkant.

Onderhoud

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij, dit moet niet te letterlijk worden genomen, met onderhoudsvrij word met name bedoeld dat er niet meer geschilderd hoeft te worden. Schoonmaken zal, net als het lappen van de ramen, nodig blijven. Om de kozijnen (zonder renolit folie) gemakkelijker te kunnen schoonhouden kunt u ook bijvoorbeeld autowas gebruiken. En het geeft uw kozijnen een extra bescherming tegen vuil en weersinvloeden. Het smeren van het hang en sluitwerk is ook van belang, alle bewegende deeltjes en de stangen in de ramen en deuren invetten met bijvoorbeeld kruipolie (zoals WD40).

Enkele voordelen wanneer u kiest voor kozijnen van TijnKozijn

  • U krijgt meer vrije tijd doordat u geen onderhoud meer aan uw kozijnen hoeft uit te voeren.
  • De huidige generatie kozijnen zijn nauwelijks te onderscheiden van traditionele houten kozijnen.
  • Onze kozijnen zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen. Het verkleuren van de kozijnen behoort hierdoor tot het verleden.
  • U heeft geen achterstallig onderhoud meer waardoor de waarde van uw woning zeker zal stijgen.

Vrijblijvende offerte

Onze offerte zal gespecificeerd zijn in het leveren van kunststofkozijnen en het aanbrengen er van. Mocht u besluiten om de kozijnen zelf te monteren of een door u ingehuurde aannemer, dan kunt u rekenen op alle mogelijke instructie voor het op de juiste wijze aanbrengen van het kozijn. Mocht u ondanks dat toch hulp nodig hebben, dan kunt u rekenen op alle mogelijke ondersteuning van ons.